Delta Dunării

Oferte

Suntem bucuroși să vă anunțăm că la noi sunteți Bineveniți cu tichetele de vacanță!

Odată ce ati primit voucherele de la angajator, vino cu ele în Delta Dunării!

Oferte de care să vă bucurați!

Ofertă 3 Nopți și 4 Zile

Lasă agitația, poluarea și zgomotul orasului!

Vino să îmbrațișezi liniștea și relaxarea în inima Deltei Dunării. Află mai multe despre oferta noastră de 3 nopți-4 zile care îndeplinește conditiile perfecte ale unui sejur ideal în Delta Dunării.

Ofertă 2 Nopți și 3 Zile

Câteva zile de relaxare în inima Deltei nu au făcut rău nimănui

Fă o surpriză familiei și vino cu ei în Deltă. Suntem siguri că te vor îndrăgi și te vor îmbrățișa pentru așa o surpriză plăcută. Avem oferta de 2 nopți și 3 zile în care sunt incluse toate serviciile noastre.

Ofertă Paște

Petrece sărbătoriile Pascale împreună cu întreaga familie

Într-un cadru special! Alege acum oferta noastra de Paște, în care sunt incluse cazarea, serviciile de masă și diverse activități specifice momentului.

Ofertă 1 Mai

Vino să vezi cum înflorește totul

Sărbătorește alături de noi ziua de 1 Mai și descoperă frumusețea Deltei alături de oamenii dragi ție.  Partide de pescuit, grătar, băuturi fine și aer proaspăt.

Ofertă Rusalii

Sejur în Deltă de Rusalii?

Această Sărbătoare Creștină are loc la 50 de zile după Paște. Se mai numește și Pogorârea Sfântului Duh doarece acesta a vorbit apostolilor despre misiunea de a duce cuvântul Domnului în lume.

Pachet Pescuit Staționar

Îți place să pescuiești?

Vino să petreci un concediu plin de relaxare la o partidă de pescuit în mijlocul naturii, departe de zgomotul orașului. Oferta include cazare, servicii de masa, partide de pescuit în inima salbaticiei și multe altele. 

Pachet Pescuit Răpitor

Îți place să pescuiești?

Vino să petreci un concediu plin de relaxare la o partidă de pescuit în mijlocul naturii, departe de zgomotul orașului. Oferta include cazare, servicii de masa, partide de pescuit în inima salbaticiei și multe altele. 

Team Building

Pană de idei la birou?

Sunteți în căutarea unei locații unde să îmbinați perfect relaxarea și ideiile de la locul de muncă.? Noi va oferim posibilitatea de a opta pentru un pachet personalizat pentru ca echipa dumneavoastră să beneficieze de un concediu de neuitat.

Caii de la Letea

Există multe zvonuri despre ei...

 Unii spun că ar fi aproximativ 3000 de cai în toată rezervația și aproape 2000 de exemplare în zona Letea. Pe de altă parte însă, guvernatorul Administrației Rezervația Biosfera Delta Dunării, afirmă că în Pădurea Letea sunt în prezent 440 de cai sălbăticiți. Tu câți cai crezi ca mai sunt acum? Vino să-i vezi!

Rezervă un sejur!
    Oferte de cazare Pensiunea Ovidiu

    Perioada sejurului